Edelliset numerot Matematiikan alat Matematiikan opetus Yhteiskunta ja historia Valmennus, kerhot, leirit ja pelit Tietokoneet ja matematiikka
Videoita 100 ylioppilastehtävää Oppimateriaalit Matematiikkadiplomi Historiikki Hakemisto Taustatietoa
Tulostettava juliste Solmu

Tekijänoikeudet

Matematiikkalehti Solmun artikkeleiden tekijänoikeudet ovat niiden kirjoittajilla. Lähettäessään artikkelinsa Solmussa julkaistavaksi sen kirjoittaja antaa suostumuksensa tekstin käyttöön Solmussa. Solmun toimitus voi editoida tekstin sisältöä, kirjoittaja voi kuitenkin halutessaan kieltää minkäänlaisten muutosten tekemisen artikkeliinsa. Tämä tulee tehdä artikkelin lähettämisen yhteydessä.

Matematiikkalehti Solmu varaa itselleen täydet oikeudet julkaista tai olla julkaisematta sille lähetetyt artikkelit. Artikkelin kirjoittaja ei voi enää artikkelin julkaisun jälkeen kieltää sen esiintymistä Solmussa.

Kaikkien Solmussa esiintyvien kuvien tekijänoikeudet ovat Matematiikkalehti Solmulla kahta poikkeusta lukuunottamatta. Ensimmäisen poikkeuksen muodostavat sellaiset artikkeleissa esiintyvät kuvat, jotka artikkelin kirjoittaja on itse tehnyt. Tällöin kuvien tekijänoikeudet ovat artikkelin kirjoittajalla. Toisen poikkeuksen muodostavat kuvat, joiden tekijänoikeuksia ei ole Solmulla, mutta Solmu on saanut suostumuksen niiden käyttöön. Tällöin tekijänoikeuksien haltija on mainittu kuvan yhteydessä.

Solmun verkkosivuilla olevan muun materiaalin kuin artikkeleiden ja kuvien tekijänoikeudet ovat Matematiikkalehti Solmulla ellei toisin mainita.

Matematiikkalehti Solmussa esiintyvän materiaalin käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on ilman eri sopimusta kielletty. Tällaisesta käytöstä on aina sovittava tekijänoikeuksien haltijan ja Solmun kanssa. Käyttö muihin tarkoituksiin, esim. opetukseen ja itseopiskeluun, on sallittua.

Solmun materiaaliin osoittavia linkkejä saa luoda, kunhan linkin lähteestä ilmenee, että kohde on Solmussa julkaistu artikkeli tai jokin muu aineisto.

Edellä olevat tekijänoikeudet koskevat kaikkea Solmun www-palvelimella http://matematiikkalehtisolmu.fi ja painetuissa Solmuissa esiintyvää materiaalia.

Lisätietoa tekijänoikeuksista

Etusivulle