Matematiikkalehti Solmun etusivu

sivuinfo

Keskustelu- ja kyselypalstat

Solmun keskustelupalsta

Matematiikkalehti Solmun suomenkielinen keskustelupalsta. Palstalle voi lähettää matematiikkaan liittyviä kysymyksiä tai muuta keskustelua kaipaavaa postia. Lähetetty kysymys julkaistaan palstalla ja se on kaikkien verkkosivujen käyttäjien nähtävissä. Palsta on interaktiivinen, joten kaikki halukkaat voivat kommentoida palstalle lähetettyjä viestejä ja vastata siellä esiintyviin kysymyksiin.
URL: http://matematiikkalehtisolmu.fi

Kysy Lundilta matematiikasta

Sivuilla on ruotsinkielinen Lundin yliopiston matematiikan laitoksen ylläpitämä kyselypalsta. Sivulle voi kirjoittaa ongelman tai kysymyksen jostakin matematiikan asiasta. Kjell Elfström vastaa kysymykseen parin päivän sisään. Sivut ovat hyvin suositut.
URL: http://www.maths.lth.se/svmatematiklu.html

Ask Dr. Math

MathForumin kyselypalsta. Kysymyksiin vastaa yli 300 vapaaehtoista matematiikan opiskelijaa tai opettajaa ympäri maailmaa. Usein kysytyt kysymykset tai tyypillisimmät ja tavallisimmat ongelmat on myös luokiteltu luokkatason ja aihepiirien mukaan.
URL: http://mathforum.org

Kotitehtävien apupalvelu

Live homework help on DiscoverySchoolin ja tutor.com:n tarjoama palvelu. Jos sinulla on ongelmia kotitehtävien kanssa, niin lähetä ongelmasi tänne ja saat apua. Palvelu toimii USA:ssa joka päivä paikallista aikaa iltapäivä kahdesta alkaen puoleen öihin, jolloin apua luvataan 20 minuutissa. Suomeen apua saa varmuudella seuraavaksi päiväksi. Palvelua käyttääksesi täytyy rekisteröityä. Palvelua annetaan luokille 4-12.
URL: http://www.tutor.com


Sivun alkuun Takaisin etusivulle