PDF

Otsikkokuva

Toimitussihteerin palsta

Kuten Mika Koskenoja edellisellä toimitussihteerin palstalla lupasi, Solmun verkkosivut on uudistettu syksyn ja alkutalven aikana. Samalla sivut siirrettiin uudelle palvelinkoneelle - josta kiitos Wihurin rahastolle - ja niiden osoitteet muutettiin lyhyemmiksi ja loogisemmiksi. Solmun pääsivu on nykyään

http://matematiikkalehtisolmu.fi

ja kaikki vuonna 2001 ilmestyvä materiaali tulee osoitteeseen

http://matematiikkalehtisolmu.fi/2001/

Tästä numerosta 1/2001 lähtien lehdet numeroidaan kalenterivuosien mukaan, ja vanhakin aineisto on järjestetty palvelimelle kalenterivuosien mukaisiin hakemistoihin. Tavoitteemme on, että nykyisiä osoitteita voi käyttää aina jatkossakin.

Myös kaikkien vanhojen osoitteiden pitäisi toimia, koska edelliseltä palvelimelta on järjestetty automaattinen ohjaus uudelle. Jos näin ei ole (eli jos jokin vanha linkki Solmun sivuille ei enää toimi), pyydämme ilmoittamaan osoitteeseen [email protected]. Samoin toivomme meille kerrottavan muistakin ongelmista Solmun sivuilla.

Solmun verkkosivut eivät ole vielä valmiit. Suunnittelemme sivuille hakumahdollisuutta ja hienostuneempaa käyttöliittymää keskustelupalstalle.

Tätä Solmua tehdessämme sovelsimme uutta käytäntöä, jonka mukaan jutut näkyvät verkossa sitä mukaa kuin ne saadaan valmiiksi. Näin lukijat saavat jutut aikaisemmin nähtäväkseen ja toimituksen kiire monistuksen edellä vähenee.

Jouni Seppänen


Solmu 1/2001
2001-04-01