Toimitussihteerin palsta

Solmu on tarkoitettu verkkolehdeksi, mutta koulujen puutteellisten tietoliikenneyhteyksien sekä julkaisemiseen liittyvien teknisten ongelmien takia siitä on tehty paperiversio, joka on lähetetty kaikille maamme noin tuhannelle yläasteelle ja lukiolle. Työvoima- ja resurssisyistä joudumme keventämään postitusta ja toivomme, että ne koulut, joilla on mahdollisuus tulostaa Solmu verkosta, tekisivät niin. Pyydämme niitä kouluja, jotka haluavat edelleen saada lehden paperilla, ilmoittamaan toimitukselle -- niille lähetämme edelleen joka numeroa yhden kappaleen, jota toivomme kopioitavan oppilaille.

Verkosta siis saa vastedeskin verkko-Solmun lisäksi PostScript-muotoisen paperi-Solmun, jonka voi tulostaa koulun omalla kirjoittimella.

Solmu ilmestyy 1-2 kertaa lukukaudessa, joten alamme lähettää sähköpostitse ilmoituksia verkkoversion ilmestymisestä. Kiinnostuneet lukijat pääsevät sähköpostilistallemme lähettämällä allekirjoittaneelle viestin (mainitkaa Solmu jo otsikossa). Postilaatikon täyttymistä ei tarvitse pelätä, sillä listalla ilmoitetaan vain Solmun ilmestymisistä ja mahdollisesti muista tärkeistä asioista, joten viestejä tulee vain muutama vuodessa.


Jouni Seppänen
[email protected]


Solmu 3/1997-1998